I LOVE FILM

I <3 FILM är Röda Korsets nya filmutbildning för dig som är mellan 17 och 23 och bor i Umeå. Här kommer du få lära dig grunder i filmproduktionens alla steg, från manusarbete till redigering och allt där emellan. Kursen är tio veckor lång och börjar i slutet av januari 2011, och sista anmälningsdag är den 22a december 2010.

För att få delta i kursen krävs inget mer än att man är mellan 17 och 23, och har ett intresse för film. Om du fyller 17 under nästa år går det också bra. Vi kommer skapa mycket film, här är det ditt intresse och din historia som står i centrum.

Vi kommer att träffas två kvällar i veckan i Röda Korsets lokaler i centrala Umeå. Varje vecka har ett tema, som t.ex. manus, inspelning eller redigering. En kväll i veckan är riktad mot det teoretiska. Vi tittar på filmklipp, analyserar, diskuterar och funderar. Den andra kvällen skapar vi. I slutet av kursen kommer vi använda det vi lärt oss i ett lite större projekt.

Om du är intresserad av att lära dig mer om film så kan du anmäla dig antingen via vårt anmälningsformulär här på hemsidan, eller genom att skicka ett mail till film@umeakretsen.se. I mailet uppger du namn, ålder, telefonnummer, mailadress och varför just du ska få lära dig mer om film.

This entry was posted in I LOVE FILM and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>