I <3 FILM

Den 31a januari drar vår filmutbildning I <3 FILM igång på riktigt. Då kommer för första gången de tolv ungdomar som ingår i vår första utbildningsomgång till våra lokaler, och det ska bli så otroligt roligt. Under första kvällen kommer vi presentera kursen, upplägget, prata om förväntningar och ambitioner, prata om vad alla vill lära sig främst, se på filmklipp och titta lite snabbt på filmhistorien upp till idag. Vad som händer under andra träffen, ja, det blir en överraskning.

Intresserad av projektet? Hör av dig till film@umeakretsen.se – idag!

This entry was posted in I LOVE FILM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>