Glashuset 21.4

Hejsan,

Våren från Globalgruppens sida har varit ganska lugn ur evenemangssynpunkt. Vi har legat i planeringsstadiet inför olika händelser som är på kommande och vi drar i gång redan idag!

Idag hittar ni oss i Glashuset på Umeå torg mellan 13-17 där vi berättar mer om vilka vi är och projektet vi jobbar med. På storbildsskärmen rullar bilder och filmer som förevisar hur Röda Korsets internationella arbete kan gå till i praktiken.

Dagen till ära bjuder vi på kaffe och gratis kondomer, så våga dig in in, kika runt, njut av en kopp kaffe och ta en kondom i fickan innan du går! Välkomna!

Jag vill också passa på att tipsa om ett unikt tillfälle att få gå på en föreläsning med Brian Palmer, känd socialantropolog från Harvard som just nu är gästföreläsare på Uppsala Universitet. Vi anordnar två föreläsningar tillsammans med FN’s ungdomsförbund den 12 maj. Sätt datumet på minnet. Mer information kommer inom kort!

This entry was posted in Global inblick and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>