Presentation

Hej:) Jag heter Denise och ska börja blogga här på Röda Korset Umeås blogg. Ser att senaste uppdateringen var i april men nu ska det bli andra gubbar! Jag tänkte bjuda på modebonanza för att visa upp guldklimparna bland Kupans kläder, skor, väskor och accessoarer. Jag tycker väldigt mycket om secondhandkläder, så där så att det pirrar lite i magen bara jag tänker på det. Varje vecka står jag och gräver bland grejerna i den stora butiken på Mariedal, bland kartonger, klädställningar och lådor, för att hitta tjusiga saker att skicka till den lilla butiken i stan.

Min egna stil är väldigt 70-tals hippie men jag läser ohälsosamt mycket modebloggar så även det som inte tillhör min personliga smak brukar slinka med om det är trendigt, extra fin kvalitet eller ser ut att passa på en cool person.

Eftersom det jag ska skriva i den här bloggen ska handla om Kupangrejer och inte mig personligen tänker jag nu passa på att trycka in en kavalkad av bilder på mig från senaste åren. Håll till godo:)


Om ni frågar något så blir jag glad! :D

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>