Blommiga volanger

Den här klänningen påminner mig väldigt mycket om min prickiga volangklänning som jag brukar ha när jag dansar. Vet inte om ni Umeåbor har koll på att man kan dansa bugg och foxtrot på Ersboda Folketshus? I alla fall så svänger volangerna så härligt när man snurrar! Bäst att ha på fötterna då är ett par vita snörskor, de här vita i skinn är nog supersköna..

Blommor, volanger och skosnören

I klänningen står det strl 158 men men tanke på modellen skulle jag uppskatta den till en S/M. Dojjorna är strl 40 och kostar 80kr.

Kolla när något svängigt band spelar och dansa loss: http://www.ersbodafolketshus.se/visaaktiviteter.php?type=1

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>