Inspiration: Hatt

Hemma på min kammare följde jag Stockholm Fashion Week via medias olika kanaler(mest min Iphone) och faller såklart mest för det mode jag gillar bäst personligen. Med en stark dragning åt traditionellt och bakåtsträvande mode så sade många visningar mig ingenting medan vissa glimrade till lite extra.

Maylas visning med både hatt och de rätta skärningarna enligt undertecknads smak.

Dags att uppgradera hatt garderoben? Denna bedårande skapelse står att finna i butiken på Rådhusesplanaden. Där finns även hattar som värmer.

This entry was posted in Mode, Uncategorized, Vintage. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>