Kvalitet

I mitt hem står det icket att finna så väldans mycket nya möbler. Det skulle vara sängarna och teven då, men allt annat är nog från 50-talet och bakåt. Ibland funderar jag på varför denna gammalmodiga stil fastnat i mitt tycke. En anledning till detta är nog att, redan i tidig ålder, ärvde jag mina mormormors och den generationens möbler och fick satte in dem i mitt flickrum. Sen har dessa klenoder hakat på min resa vidare i livet. Det finns såklart många fler skäl till varför man fastnar för en viss stil och med åren har jag fördjupat min smak.

Gamla möbler i kvalitetsträ, med unik design och bakomliggande gediget handarbete går att finna hos oss. Detta är ett urval av dagens sortiment. I love intarsia.

This entry was posted in Uncategorized, Vintage. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>