Volontärskapet

Som vi tidigare nämnt, har vi fått tillökning i medarbetarskaran. Amanda & Cornelia har fått ett volontäruppdrag som innebär att blogga om Röda Korsets grejer samt välja ut diverse trendplagg och skicka till vår butik i city.

Amanda har skrivit lite om uppdraget på sin blogg STYLEGOSSIPER. Otroligt trevliga och inspirerande brudar. Jag ser så mycket fram emot samarbetet. Härligt för en gammal härk som mig. Tack och hej! Komihåg “le loppis” imorgon. Välkomna! /Josefin

 

This entry was posted in Mode, Uncategorized, Volontär. Bookmark the permalink.

One Response to Volontärskapet

  1. Elisabeth says:

    Så roligt! Välkomna skriver även jag. Er fingertoppskänsla för vad som är inne och trendigt är ett viktigt tillskott till den “nya” citykupan. Sen skriver jag precis som Josefin “härligt för en gammal härk som mig”!
    Välkomna/Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>