Stora grejer på G

Röda Korset i Umeå har sysslat med secondhand i ca 15 år. Den 2:a maj öppnar vi en ny modebutik för att sätta vintage på Umeås modekarta.  Medveten och god shopping är framtidens ledord inom mode!

Röda Korset är världens största mänskliga skyddsnät som finns i nästan alla länder och arbetar oberoende av politik och religion. Röda Korset är indelat i kretsar som arbetar med utsatta männsikor lokalt. I Umeå ger våra Kupan-butiker pengar som räcker till att driva 27 sociala hjälpverksamheter i vår stad. Vårt mål är att kunna hjälpa ännu fler.

Röda Korset har två Kupan-butiker i Umeå. Den på Mariedal är mer känd och den i centrum har varit en doldis, fram till nu. Nu har vi piffat upp denna butik till tänderna och är redo att öppna våra portar för alla modesugna vintage-rävar (och alla andra).

Den 2:a Maj mellan kl 16-20.00 har vi nyinvigning av vår secondhandbutik som går under namnet RÖDA KORSET CITY.

Våra kunniga  volontärer, några av Umeås modebloggare och en inredningsdesigner har förändrat butiken till en sorterad och fräsch secondhandbutik.

Alla kläder är handplockade av en modegrupp med fingertoppskänsla för trender och butiken fylls på varje vecka. Vi får in stora mängder kläder av alla givmilda Umeåbor varje vecka – och en stor del är är riktiga modeskatter! Nu kan alla shoppa ekonomiskt, miljövänligt, trendigt vintage med vetskapen att överskottet går till Röda Korsets viktiga arbete med utsatta människor här i Umeå.

Under evenemanget blir det en “Outfit-tävling” som bedöms av en modejury och belönas med ett fint pris. Vi bjuder på goodiebags, mingelplock, 25% rabatt och ett lotteri med fina sponsrade vinster. David Svensson spelar skivor.

Vi blir glada om ni vill dela denna roliga händelse med oss!

Med vänlig hälsning,

Josefin Holmgren, butikschef på Röda Korset Umeå

P.S. Visst kommer du? Exakt allt kommer kanske inte att vara klart med det kommer helt klart att vara en butik att räkna med! Vi skall bjuda på Cakepops!!!!

(ånej det står fel telefonnr… 2059600 är det rätta, men du behöver inte ringa. KOM BARA)

This entry was posted in Mode, Vintage, Volontär. Bookmark the permalink.

One Response to Stora grejer på G

  1. Pingback: Nyinvigning av Kupan city 2 maj! « Att leva loppan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>