Röda Korset <3 Folkhemmet <3 Scharinska

Den 19 maj slår Folkhemmet, Röda Korset och Scharinska sina klocka huvuden samman och kör en helkväll för att samla in pengar till Röda Korsets kampanj ”Hjälp barn att hitta hem”. Pengarna går till Röda korsets arbete för att återförena familjer som som efter krig eller katastrof kommit från varandra. http://www.redcross.se/teman/familjeaterforening/

Rätten att få vara tillsammans med sin familj är för de flesta av oss en självklarhet och det bör vara en rättighet för alla oavsett var på planeten man bor.Det kommer att vara tre stycken mycket bra band från Umeå som ställer upp och spelar i spanska salen, plus våra fina gäst Djs.

Vi hoppas att du och dina kamrater vill hoppa på tåget och bidra till att fler får vara med sina nära och kära. Förhoppningsvis så får ni på köpet en mycket trivsam lördagskväll med massor av bra musik, skratt, dans, flört och kanske något fynd från auktionen.

På Scenen i Spanska salen står följande band:
Tor Lundmark & Nerverna kl 22:00
Jonas Bergsten kl 23:00
Folkvang kl 00:00


Kl 21.30 Höjer Niklas Gustavsson eller ”RG” som vi känner honom som klubban och startat budgivningen i den aktion där Röda Korset auktionerar ut ”guldklimpar” som de samlat på sig i sina butiker under vinter och vår. De kommer att ropas ut allt fint man kan tänkas hitta i en Kupan secondhandbutik. Missa inte denna historiska auktion i baren på Umeås bästa ställe.


Exklusivt för denna kväll håller Röda Korset öppet “Vintage Lounge”,  en popup shop där det kommer säljas främst kläder och de till mycket förmånliga priser. Dessa två aktiviteter förutsätter att ni har kontanter med er.

Under kvällen kommer volontärer från butikerna samt ungdomsförbundet att finnas på plats!

Var: Scharinska
När: Lördag 19 maj Kl 21-02
Hur: 100 kr entre, 20 år(et)

Hjärtligt välkomna!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>