DIY – Pimpa dina skor!

Bildkälla: Trinketsinbloom

Nu till sommaren är det alltid lika härligt att inviga ett par nya skor som inte är så varma! Istället för att slösa flera hundra kronor på ett par skor så kan man ju självklart återbruka ett par skor man redan äger eller varför inte hitta några snygga på Röda Korset? Att göra så som dom gjort på bilden ovan tycker jag är otroligt snyggt och man kan ju ta ut i svängarna precis som man vill. Då får man dessutom ett par skor som ingen annan har! /Amanda

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>