Very modern shoes

Å nej. Jag ska ju försöka hålla mig från engelska men det är inte så lätt. Det är när jag vill vara lite opretentiös men ändå coolt världsvan som jag använder engelska. Hehe. Så nu vet ni det. Vi har en mystisk gåta att lösa:

Just när såna här Creepers är på modet igen så råkar vi få in flera par på raken. Detsamma gäller andra modeller.

Finns det en modeängel som ser till att vi alltid får in sånt som är fashionabelt?

Varför det är så behöver vi egentligen inte grotta ned oss i. Vi kan bara skratta oss lyckliga och vara nöjda med att männsikor i Umeå faktiskt sitter på modeskatter som de skänker till oss så att vi kan göra nya ägare glada.

Har ni Instagram? Jag fotar de flesta av mina bilder där eftersom det är ett snabbt sätt att dokumentera via mobiltelefonen. Följ mig där om ni vill se mer roliga grejer som kommer in i våra butiker och är till försäljning. Ingenting säljs via mig utan allt finns att söka upp i butikerna. Jag heter Josefin Holmgren

This entry was posted in Dagens tips, Mode, Vintage. Bookmark the permalink.

One Response to Very modern shoes

  1. Alva says:

    I vilken butik finns dom. Undrar främst över de första.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>