Göteborg

Nu är jag på lite semester igen. När jag och min pojkvän hade ett par timmar i Göteborg hann vi såklart med lite secondhand-shopping! Sydde upp den här klänningen från San Francisco här om dagen btw, tycker ni att det blev bra?

This entry was posted in Inspiration, Mode. Bookmark the permalink.

2 Responses to Göteborg

  1. Rasmus says:

    riktigt tjusig klänning får jag säga, jag tycker det är så himla roligt och vackert med sånt tyg. Har du förresten sådär platt hår på riktigt? gud, benådade kvinna i så fall säger jag bara. Jag har en likadan väska förresten, köpte min i London på shoppingresa :)

    Toodeloo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>