Dagen på Campus

Igår stod vi som sagt på Universitetets Välkomstmässa för alla nya studenter. Vi satsade stort och ställde ut med en POP-UP Shop istället för ett traditionsenligt informationsbord. När jag säger vi så menar jag framförallt Anna-Lotta, Ulrika och Katharina, tre duktiga volontärer som vanligtvis jobbar i Mariedalsbutiken. Vi hade laddat kartongerna utifrån temat “Vinrött och Grönt plus First Aid Kit är ute och plockar svamp” dvs mycket av höstens färger i kombination med bohemiskt, långa klänningar, fransar och grova stickade tröjor. Alltid bra att utgå från ett tema.

Björn Skifs fick förlja med också!

Anna-Lotta hade matchat utbudet bra. Vi hade en trevlig dag. Bjöd många studenter på en trevlig överaskning. Fick med oss några namn på blivande volontärer. Sålde för en slant och troligtvis gjorde vi bra reklam!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>