Pop-up shop på Campus

Håller i skrivande stund på att planera vad som skall packas ned till vår pop-up shop på Campus. Nu på Torsdag den 13/9 mellan 10 och 15 är det välkomstmässa för alla nya studenter och vi vill såklart vara på plats för att visa upp att vi finns, sälja lite secondhand och såklart göra reklam för det roliga med att vara volontär.

Vi stod på Campus förra året också men då hade vi ingen försäljning och på allmänhetens begäran tar vi nu i år tillfället i akt att ha en liten pop-up shop. Ett koncept som kommer att dyka upp vid fler tillfällen.

Välkomna!

This entry was posted in Dagens tips, Evenemang. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>