Röda korset på Umeå Fashion week

Nästa vecka går Umeå Fashion week av stapeln. Det är en vecka då hela vår stad kokar av arrangemang i modets tecken och Röda Korset har i år satsat på att medverka med två arrangemang.

ONSDAG 16/10, 14-20.00          V I N T A G E   L O U N G E

Butiken i City öppnar 14.00 denna dag och är förvandlad till en Lounge med musik, designverkstad, lotteri och bra erbjudanden i butiken. Vi fyller butiken till max med skatter som vi hållit gömda för detta datum och bjuder på en delikat upplevelse.  Klockan 18.00 och framåt spelar Lisa Fransson musik för oss. Vi skall även denna dag presentera vårt nya koncept “Bloggers rack” vilket är en nyhet i denna stad. Vi vill ta vara på alla modekunniga och secondhandintresserade människor som vi möter i våra butiker och har därför låtit några av Umeås stora bloggare välja ut godbitar de vill tipsa om. Alla dessa plagg är alltså till försäljning!

Dagen efter, ONSDAG 17/10 17.00         R Ö D A   K O R S E T   V I N T A G E   S H O W     (Up2-gallerian)

Modevisning i samarbete med våra fina grannfrisörer STUDIO 88 som kommer att stå för hårstyling och makeup och några av Umeås stora modebloggar som tex The Style Gossiper (Amanda Brohman) och Ebba Zingmark kommer att stå för klädstylingen med kläder ur vår butik i City.  Alla kläder är till försäljning och kommer att kunna bokas direkt efter visningen och därefter hämtas ut i vår butik dagen efter.

Vi vill passa på att tacka arrangörer för Umeå Fashion Week för att ni är så hjälpsamma och alla engagerade volontärer och bloggare som gör detta evenemang möjligt. Vi säljer gamla kläder. Vi säljer gamla kläder som är väldigt snygga och åtråvärda. Vi säljer gamla åtrovärda och snygga vintagekläder som inte påverkar miljön negativt. Vi säljer gamla åtrovärda och snygga vintagekläder som inte påverkar miljön negativt och dessutom ger pengar till Röda korsets arbete med att förhindra utsatthet här i vår stad UMEÅ. Är det inte fantastiskt så säg? Secondhand som modekälla ger en frihet och gott mod för den modige moderäven.

Välkomna att medverka nästa vecka!

P.S. Å så bara en påminnelse om att imorgon Lördag 13/10 går våra dagskassor från båda butikerna till insamlingen för Världens Barn.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>