#verymodern

Hashtaggen #verymodern brukar jag använda på min Instagram för saker jag stöter på och packar till city, som kanske inte helt överenstämmer med min egen smak. Jag gör stor skillnad på vad som är trendigt och efterfrågat och vad jag själv brukar använda och ibland önskar jag att jag skulle vara lite mer #verymodern som person. Men nej. Jag trivs bra i mitt lilla lagomland.

Däremot är det mig en stor fröjd att skattleta alla dessa #verymodern-objekts som jag vet att många dräglar över. Bloggen hinner jag dock inte uppdatera i samma takt som jag hittar roliga tingestar men instagram brukar ofta få hänga med mig på vägen fram genom secondhand-djungeln. Ibland smyger jag in privata livsnjutarbilder av oskyldig karaktär men mest är det Röda Korset-grejs.

@josefinfint är mitt namn!

Dessa två par skor äntrar porten från uppackningen i Citybutiken imorgon förmiddag.

This entry was posted in Dagens tips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>