Vidar Laestadius

Stilige unge mannen Vidar Laestadius som förärade den Röda Mattan med sina fotsteg under själva showen hade även gjort ett mastodontjobb med att styla alla killarna under visningen. Det är sannerligen inte så enkelt att hitta moderiktiga plagg i precis rätt storlek i en secondhandbutik med så kort varsel… eller jo det är väl ganska lätt(om jag ska göra rätt reklam) men inte till andra än sig själv kanske? Dock: Vidar lyckades med bravur! Med Vidar åt folket!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>