Kreativitetsföreläsning

På Söndag 18/11 kl 15.00 skall jag (Josefin Holmgren) föreläsa under temat “Återbruk – ett ställningstagande för världen” på Kommunens Kreativitetsmässa. Jag känner mig lätt nervös eftersom att the original Underbara Clara med all sin erfarenhet inom området kommer att tala före mig. Hon är verkligen en fantastisk  förebild och det är otroligt viktigt att det finns sådana som hon i förgrunden.  Jag ser fram emot det och känner absolut att jag har en mission som bubblar inom mig och vill ut. Bra att sätta ord på det!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>