Ny utställning till försäljning på Mariedal!

Vi är så glada att så många hittade till oss på vår Julmarknad på Mariedal och till Tegskretsens Julmässa. Idag är det återigen premiär för en ny utställning i vår inredda monter. Temat är GULD och signalerar en estetik med anor från 1800-talet. För att reta shoppingaptiten kan du se exempel ur utställningen här nedan. Kristallkronor, Carl-Johansoffa, guldspeglar, guldpendyl, handknuten matta, mässing och nysilver i olika former. Välkomna! Denna utställning pågår fram till den elfte Januari.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>